Logo-Van-der-Ven-autos

Wat te doen met een schadeauto?

Heb jij onlangs een auto ongeluk gehad en heb je nu behoorlijk wat schade aan je auto? Dan is het tijd om een nieuwe auto te kopen. Echter is de vraag: wat te doen met een schadeauto? Deze kan je natuurlijk naar de sloop toe brengen, echter weten veel mensen niet dat je hier ook nog geld voor kunt krijgen. De auto wordt dan misschien wel gesloopt, echter zijn er genoeg onderdelen die nog wel geld op kunnen leveren. Mocht het motorblok nog goed zijn of zijn de stoelen van je schadeauto erg populair? Dan kan je hier wellicht nog een mooi bedrag voor krijgen. Mocht jij nog geld voor je schadeauto willen krijgen en ben je op zoek naar een partij die jou hierbij kan helpen? Neem dan eens een kijkje op de website van Van der Ven auto’s. Deze partij staat namelijk voor je klaar op het moment dat je een schadeauto hebt.

Het verkopen van onderdelen

Heb je een schadeauto? Dan heb je dus de mogelijkheid om onderdelen te verkopen. Het mooie aan bovenstaande aanbieder is dus dat zij een sloperij hebben, echter hebben zij ook nog een andere afdeling. Zij hebben namelijk een terrein met auto’s die eigenlijk zijn afgekeurd. Echter kan je een bezoek brengen aan dit terrein en kan je op zoek gaan naar onderdelen. Je mag hier namelijk aan de auto’s sleutelen en onderdelen uit de auto’s halen. Vervolgens kan je deze voor zeer scherpe prijzen overnemen. Ben jij handig met auto’s en is er iets mis met je auto en heb je een bepaald onderdeel nodig? Dan kan je dus hier naar toe en wie weet kom je het onderdeel hier wel tegen. Zo hoef je niet een veel te duur onderdeel nieuw aan te schaffen.

Zelf monteren

Heb je zelf het onderdeel uit een andere auto gehaald en wil je dit in je eigen auto monteren? Dan is het wel zo belangrijk dat je hier voldoende kennis van hebt. Heb je dit niet, dan kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen. Je moet er toch niet aan denken dat je een ongeluk krijgt doordat je de onderdelen niet goed gemonteerd hebt? Heb je hier wel verstand van en kan je dit goed, dan kan je een hoop geld besparen door het op deze manier te doen. De onderdelen bij Van der Ven zijn scherp geprijsd en je bespaart kosten op het monteren.