Close-up of hand pointing to scrape mark on gray car.

Kleine schades herstellen

Autoschade kun je altijd en overal oplopen, of je nu zelf even een paaltje of stoeprand over het hoofd ziet, of dat je kind net zijn of haar rijbewijs heeft en in de auto stapt. Vaak leveren dit soort ongelukjes en ongemakken kleine schade aan de auto op. Kleine schades herstellen kan bij AAS dagherstel binnen één dag voor een vaste prijs. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en wanneer je auto weer als nieuw met je mee kan. Je hoeft alleen nog een locatie in de buurt te vinden.

Soorten kleine schade

Bij AAS zijn er 18 verschillende kleine schades die hersteld kunnen worden. Denk aan krasjes en deukjes, of wat grotere krassen of deuken op verschillende plaatsen. Daarnaast kun je ook kleine schades herstellen in de bekleding of beschadigingen op het dashboard. Nare luchtjes en beschadigde koplampen of velgen behoren ook tot de mogelijkheden van kleine schades herstellen. Ook kun je binnen een dag je laklaag laten vernieuwen of een coating ter bescherming van je auto laten aanbrengen. Een coating kost slechts 15 euro. De kosten voor deuken en krassen hangen uiteraard af van de grootte, maar ook hiervoor zijn vaste prijzen bedacht. Deuken van 10 centimeter doorsnede kunnen hersteld worden voor 219 euro, deuken van 10 centimeter meer kosten ook 100 euro meer.

Kosten berekenen

Je weet bij kleine schade herstellen meteen wat je kwijt bent. Je kunt met de calculator meerdere schades aangeven en zo een overzicht van de kosten krijgen. Daarna kun je overleggen met jouw vestiging of ze alle kleine schades kunnen herstellen in een dag voor die prijs.