AAS schadeherstel voor elke soort schade

Of je nu schade aan je voertuig of ruitschade hebt, bij AAS schadeherstel kun je altijd terecht. AAS schadeherstel heeft met 88 vestigingen altijd iemand bij jou in de buurt. Zij helpen niet alleen met autoschade, maar ook met je motor of scooter kun je bij AAS geholpen worden. Bovendien kunnen zij ook schade herstellen aan je vrachtwagen, camper of caravan. Zij streven ernaar om jou snel en goed te kunnen helpen en zijn zodoende elke dag van de week op ieder uur bereikbaar.

Vier pijlers en vier stappen

AAS schadeherstel staat voor ontzorgen, klanttevredenheid, vakmanschap en betrokkenheid. Om jou te ontzorgen, zijn ze altijd paraat om je verder te helpen. Het proces is eenvoudig. Nadat je de schade aan je voertuig bij je verzekeraar hebt gemeld, meld je de schade online of telefonisch bij AAS. Vervolgens wordt je voertuig hersteld en uiteindelijk opgeleverd met een FOCWA-garantiebewijs. Dit bewijs geeft je vier jaar garantie op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden. Zo draagt AAS bij aan klanttevredenheid.

Hoe AAS te werk gaat

In de uitvoering van het werk wordt rekening gehouden met de verwachtingen van de klant. Bij voorkeur worden deze verwachtingen overtroffen, omdat het bedrijf van mening is dat haar klanten de beste service en kwaliteit verdienen. De schadeherstellers zijn vakmensen die continu hun kennis blijven bijschaven om altijd op de hoogte te zijn van actuele ontwikkelingen in het vak. Zij pakken het werk op innovatieve wijze aan en houden in de besluitvorming rekening met mens, maatschappij en milieu. Zo blijft AAS schadeherstel betrokken bij de wereld.