Acculader 24v

Acculader 24v

Acculader 24vLaatst was ik online op zoek naar een acculader 24v. De acculader van mijn auto was namelijk onverwacht kapot gegaan dus ik had zo snel mogelijk een nieuwe nodig. Al snel kwam ik terecht op de webshop Amperewinkel.nl en ontdekte ik de acculader 24v van het merk Ctek. Over dit merk had ik al een hoop goede verhalen gehoord dus ik heb toen besloten om direct een bestelling te plaatsen. Al binnen twee werkdagen had ik mijn acculader gelukkig in huis en kon ik snel aan de slag met de montage.

Deze acculader 24v heeft allerlei functies

Ik heb zelf gekozen voor de acculader met 24v MXT 4.0. Dit is een acculader die met name geschikt is voor kleinere 24 volt accu’s. Deze kon ik goed gebruiken voor het onderhoudsladen van mijn auto. Al snel kwam ik erachter dat deze acculader echt alle noodzakelijke functies bevat. Hierdoor kun je verschillende soorten accuproblemen oplossen. Zo kun je bijvoorbeeld een accudiagnose uitvoeren en heeft de acculader een unieke functie voor onderhoudsladen. Je kunt zelfs optimaal opladen op koude winterdagen. Kortom, echt een goede lader van professionele kwaliteit. Hij is ook nog eens erg gebruikersvriendelijk en veilig in gebruik. Zo is hij bijvoorbeeld beveiligd tegen kortsluiting. Ondanks de hoge kwaliteit van deze acculader, hanteert deze webshop echt scherpe prijzen.

Acculader 24vBekijk het ruime assortiment & bestel online

De acculaders van Amperewinkel zijn spatwater- en stofdicht en eenvoudig in te bouwen. Hij wordt dan ook altijd met een uitgebreide handleiding geleverd. Dit maakt de acculaders geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik. Ben je nou op zoek naar een acculader? Dat is geen probleem want deze webshop heeft een ruim assortiment. Je vindt hier niet alleen laders en accu’s, maar ook montage- en installatiematerialen en accu toebehoren. Alles is eenvoudig online te bestellen!