Autorijlessen Lelystad

Voor autorijlessen in Lelystad ga je natuurlijk naar Learn to Ride

Wil jij graag beginnen met rijlessen maar weet je niet waar? Kies dan voor autorijlessen in Lelystad. Begin snel en binnen de kortste keren rij jij lekker rond.


Stapsgewijs

Over autorijlessen in Lelystad

De rijlessen bij Learn to Ride duren over het algemeen 90 minuten. Je wordt thuis (of ergens anders) opgehaald en dan gaat de les beginnen. Van te voren wordt altijd besproken wat je die les gaat doen. Dit geeft meer rust aangezien je weet waar je aan toe bent. Je rijdt meestal een les die de leraar al van te voren heeft voorbereid. Ook is het mogelijk om van te voren aan te geven wat je die les graag zou willen oefenen. Dit is bijvoorbeeld als je beter wilt leren te parkeren etc. Aan het eind van de les wordt je weer netjes afgezet. Het is erg gemakkelijk om een afspraak in te plannen. De tijden en dagen zijn vrij flexibel. Je kan vanaf een keer per week lessen. De gemiddelde leerling doet er ongeveer 35 lessen over om examen te mogen doen.


Bijzondere verrichtingen

Eigen ervaring

Zelf ben ik ook onlangs begonnen met autorijlessen in Lelystad. Ik was aan het begin redelijk gespannen omdat ik niet goed wist wat ik moest verwachten. Ik stapte de auto in en de instructeur legde vrijwel meteen uit wat we die les gingen doen. Dit hielp mij best veel, omdat het toch wat duidelijkheid gaf. De leraar is erg aardig en wordt niet boos wanneer ik iets fout doe. Ik merk al veel verandering in mijn rijvaardigheden en ik denk dat ik het redelijk snel ga halen. De instructeur staat open voor mijn inbreng dus ik kan soms iets langer over dingen doen. Het is ook erg fijn dat ik niet doe waar ik niet aan toe ben. Ik doe alles op mijn tempo waardoor het ook wat sneller gaat. Ik ben zeer tevreden en raad iedereen aan om hier ook rijles te nemen.