Veilig thuis gebracht door taxi Doetinchem

In het afgelopen weekend ben ik samen met mijn man naar de bioscoop geweest. We besloten dit te doen omdat we al lang niet meer naar de bioscoop waren geweest en omdat we er wel weer een keertje met zijn tweetjes op uit wilde gaan. We zijn uiteindelijk naar een hele romantische film geweest in de bioscoop in Doetinchem. Omdat de film laat was afgelopen, konden we niet meer terug met het openbaar vervoer. Daarom moesten we een ander alternatief verzinnen om zo toch thuis te komen.

taxi Doetinchem

De taxi leek ons wel wat

Het andere alternatief was na even nadenken dan toch de taxi geworden. Op dit idee kwam mijn man, die een tijdje geleden ook een taxi had gepakt in Doetinchem. Het enige probleem wat zich voordeed was dat hij de naam niet meer wist van de taxi. Daarom zocht mijn man op Google op ‘’taxi Doetinchem’’. Niet veel later kwam hij terecht op de site van taxi Doetinchem. Hier zagen we vervolgens het tarief staan en dat leek ons wel wat. We belde de taxi op en hij was er al na enige tijd.

taxi Doetinchem

Tevreden over de geleverde dienst

Toen we bij taxi Doetinchem instapte werden we zeer vriendelijk ontvangen door de chauffeur. We vertelden waar we heen moesten en de chauffeur ging gelijk rijden. Tijdens de rit hebben we het samen met de chauffeur erg gezellig gehad. Zo hadden we een gesprek over de film die we hadden bezocht. Heel toevallig had hij de film ook bezocht eerder die week. Uiteindelijk was de rit naar ons huis zo weer voorbij en rekende we af. De chauffeur wenste ons nog een fijne avond. We zijn zeer tevreden over de dienst die taxi Doetinchem ons geleverd heeft. We keren zeker nog een keer terug bij deze taxi.