De mooiste accessoires voor jouw bike!

Een bobber is een custom bike welke vaak gebruik maakt van een chopper base. Denk hierbij aan Harley-Davidsons, Indian maar ook de Japanse jongens als een Suzuki Intruder, Honda Shadow, Kawasaki Vulcan en Yamaha XV’s. De term ‘bobbing’ staat voor het zoveel mogelijk weg halen van gewicht als je kunt. Je kunt je bike helemaal customizen met bobber bike onderdelen.

Investeren in motor onderdelen voor je Kawasaki. Je wilt immers dat je motorfiets in topconditie blijft toch?Je kunt hier Kawasaki bike onderdelen kopen . Van kettingsets tot remblokken en van bougies tot oliefilters. Hiermee houd je jouw Kawasaki in optimale conditie! Tijdig onderhoud van je motor voorkomt onnodige slijtage, zorgt ervoor dat je motor zuiniger rijdt en het is veiliger voor jezelf als je motorfiets in topconditie is. Wacht dus niet langer, bestel je Kawasaki onderdelen en begin morgen al met sleutelen.

Kawasaki, ooit begonnen als bouwer van vliegtuigmotoren in Tokyo, Japan. Nu succesvol als motorfietsfabrikant. Kawasaki begon het motorfiets avontuur in 1954 nadat ze samen gingen met de oudste motorfiets fabrikant van Japan, Meguro. De eerste motorfiets werd geproduceerd in 1962. Dat was de B8 met een inhoud van 125 cc. De rest is geschiedenis. Het merk behoort op dit moment tot de grootste motorfietsfabrikanten ter wereld. Als kleur wordt er bijna altijd teruggevallen op gifgroen. Een kleur die sinds jaar en dag bij Kawa hoort. Kawasaki maakt modellen zoals: cross, tour, supersport en de alom populaire naked bikes zoals de z1000 en de z750. 

Natuurlijk mogen we de motorfiets onder de motorfietsen niet vergeten: Harley Davidson! Al sinds het begin van de 20ste eeuw produceert deze Amerikaanse producent motoren die ook vandaag de dag nog zeer gewild zijn! Ben jij de gelukkig eigenaar van een echte Harley Davidson? Dan kun je je hart ophalen aan ons ruime assortiment van onderdelen voor je Harley Davidson motor. Denk hierbij aan verschillende parts voor je Harley stuur, harley motor accessoires of bijvoorbeeld een nieuwe uitlaat. Kortom, alles wat je bij jouw Harley bobber project goed kunt gebruiken.

Een onderdeel dat wat vaker vervangen mag worden zijn de gashendels. Motor gashendels zijn er van verschillende materialen. Denk hierbij aan hendels gemaakt van kunststof, aluminium of staal. Bovendien kun je bij de metalen hendels kiezen voor mooie gepolijste exemplaren, maar ook voor afwerkingen met CNC-bewerkingen in het aluminium of juist met een mooi glimmende chroom look. 

Als de hendel van jouw chopper aan vervanging toe is, of je zelf toe bent aan een upgrade van je oude hendel, kun je deze gemakkelijk zelf vervangen. Bij het vervangen van de gashendel van je motorfiets haal je allereerst de handgrepen van de hendel af. Vervolgens schroef je de hendel van het stuur en haal je deze er helemaal vanaf, nadat je de kabels eruit hebt gehaald. Daarna is het tijd om het nieuwe exemplaar erop te monteren. Eventuele nieuwe handgrepen kun je er gemakkelijk met behulp van perslucht en een draaiende beweging op krijgen. Voilà! Je hebt nu je gashendel vervangen!