e-chopper Limburg

Avontuurlijke rit op een E-chopper in Limburg

Leer de provincie Limburg op een unieke wijze kennen, door gebruik te maken van een E-chopper. Dit moderne vervoermiddel zie je steeds vaker terug op de weg en fietspaden! Heb jij al eens overwogen om op een E-chopper Limburg te verkennen? Het gebruik van deze apparaten is niet alleen leuk voor een uitje met je gezin. Ook voor een familieweekend of bijvoorbeeld een teamuitje kan het gebruik van dit vervoermiddel het overwegen waard zijn. Het apparaat heeft dankzij de dikke banden een stabiele ligging op het wegdek, wat de kans op ongelukken minimaliseert. Een veilige optie om al het moois wat Limburg biedt te bekijken!  

e-chopper Limburg

E-chopper in Limburg op de weg gebruiken 

Het gebruik van een E-chopper in Limburg kan zowel op de weg, als op de kleine fietspaden in het bos. Het maakt dat je helemaal zelf bepaalt, welk deel van de provincie bezocht wordt! Om in deze vrijheid niet te verdwalen, worden de vervoersmiddelen uitgevoerd met een universele telefoonhouder. Wel zo handig, wanneer je de weg even niet meer weet. Om het apparaat te mogen gebruiken, hoef je geen helm te dragen. Wel heb je een autorijbewijs of een brommercertificaat nodig.  

e-chopper Limburg

Verschillende verhuurpunten in Limburg

Zoek vooraf een geschikt verhuurpunt op in Limburg. Er zijn diverse punten waar deze apparaten te huur worden aangeboden. Kies bijvoorbeeld voor Venlo, Panningen of Belfeld. Zeker in de lente en zomer is het verstandig om de apparaten vooraf te reserveren. Zo weet je zeker, dat er voldoende E-choppers beschikbaar zijn!