apk Zeist

Mijn auto apk in Zeist laten keuren

Voor een apk in Zeist, ga ik altijd naar Lorentz APK.  Dit bedrijf is zeer betrouwbaar en hier werken alleen maar zeer professionele monteurs. Zo kan je hier goed terecht met alle soorten en merken auto’s, want daar draaien zij hun handen niet voor om. Mijn auto heb ik hier ook in onderhoud, dus voor een afkeur hoef ik niet bang te zijn. De reden dat ik mij auto hier in onderhoud heb is alleen maar beter voor mijn vierwieler. Want de koelvloeistof en het oliepeil moeten echt in orde zijn. Regelmatig controle hiervan is zeker geen overbodige luxe.

apk in Zeist

Zonder problemen door de apk in Zeist

Gisteren moest mijn wagen voor een apk in Zeist zijn. Een vertrouwd adres waar ik inmiddels al meer dan een paar jaar met mijn wagen kom. Nog nooit ben ik ontevreden geweest over het onderhoud aan mijn auto. Alles werd altijd met een grote perfectie nagekeken en als iets niet in orde was, dan werd ik ik hiervan eerst op de hoogte gesteld voordat zij gingen repareren. 

Gelukkig is bij de keuring, zoals verwacht, geen gebreken naar voren gekomen en is mijn auto weer met vlag en wimpel geslaagd. Mede door de controlebeurten die tussendoor zijn gedaan.